EN LÅNG FREDAG

Heeej pÄ er kompisar! Hur Àr lÀget idag denna lÄngfredag? Vi har haft fullt upp hela dagen! Vet inte vart vi fick energin ifrÄn men vi kÀnde att om vi inte tar tag i vÄrt liv sÄ kommer ingenting ske förrÀn om ytterligare ett Är, typ. Idag har vi fÀrdigstÀllt vÄr walk in closet! SÄ dags efter att vi bott hÀr i tvÄ Är, liksom. 

Det blev superduperbra! Nu ska den bara pyntas och göras fin sen ska ni fÄ se den! HÀr kommer  i alla fall lite övriga ögonblick frÄn min dag! Tofu hoppade upp och vÀckte oss vid halv nio imorse. Tydligen var det dags för frukost och vi behövde gÄ upp. 
NÀr jag inte byggt garderob har jag provat outfit inför imorgon, Lillasyster och jag ska över till Köpenhamn för att dansa lite!
Lille Wookis har varit extremt mamig idag. Han har följt efter mig som en liten svans hela dagen och vill bara ha gos och klappar hela tiden.
Jag har fÄtt hem nya konstvÀxter som jag försökte pynta vÄrt vardagsrumsfönster med. Det kÀnns sÄdÀr, men det kanske blir bÀttre nÀr jag fÄr upp vÄra nya gardiner? Vi fÄr se. 
Till mat idag blev det linspasta, fuskfÀrs, en massa soltorkade tomater och gröna bönor!
Och sÄ har vÄren kommit till badrummet, det kÀndes extra roligt att prova frisyrer inför imorgon dÄ! Jag tÀnker inbakade flÀtor? 
Och nu Àr klockan bara halv Ätta pÄ kvÀllen! Det Àr ju helt amazing vad man hinner med om man bara bestÀmmer sig för det! Ikea, Clas Ohlsson och Willys har vi hunnit med idag ocksÄ, dessutom! Nu ska jag vÀrma min vetekudde och slÄ mig till ro med datorn och klippa lite videor. Hoppas ni har haft en mysig fredag!