WHATS UP W E D N E S D A Y

Hej kompisar! Det har vist gått en liten stund sedan jag bloggade senast, insåg jag idag. Det har varit lite stressigt och jobbigt med flytt på jobbet och sedan en massa saker att hinna med efter jobbet, att jag inte orkat tänka på annat i denna värme som jag ska klara av ihop med pms. Det har varit mycket ångest och oro i hela kroppen de senaste dagarna. Avskyr pms. Så otroligt mycket. Ofrivillig men behövd bloggpaus. 
 
Bloggen är viktig för mig för det är så oerhört skönt att kunna skriva av sig sina tankar, men ibland behöver man att inte få tänka också. Idag blir det ingen Vegan Wednesday för jag måste samla ihop mig liksom.

Vad har ni gjort idag? Det känns så konstigt med en ledig dag mitt i veckan, men jag tror att jag har tagit tillvara på den bra! Jag tog en lång sovmorgon och gjorde sedan ingenting tills jag åkte in till stan för att möta Lillasyster och hänga några timmar på stranden. Den här lilla vampyren gillar solen!

Packade ner en Matcha Latte, citron BCAA, en massa vattenmelon och lite rawchoklad, badade i solkräm och trippade sedan in till stan. På bilderna ser det ut som det var nästan tomt på stranden men det kan jag säga er att det var det inte! En röd dag i strålande solsken = fullpackat på stranden!

Men det var nice! Vi snackade skit, åt vattenmelon och lyssnade på Beyonce Coachella och hade det gött liksom! Nu är jag hemma igen och har ätit middag och ska ta mig en efterlängtad dusch, sedan ska jag varva ner och pyssla med datorn. Klockan är redan sju på kvällen. Bara att ställa om och kliva upp klockan fem imorgon. Puh!