LET'S DO THIS MONDAY

Och så var det redan måndag igen. Jag älskar helger där man inte gör någonting alls, men det är himla trist att tiden går så himla fort för att man fastnar i en TV serie, vilket jag gjorde denna helgen. Jag har börjat kolla på Bron. Flera tusen år efter alla andra ungefär, och nu kan jag inte sluta! Längtar verkligen hem så att jag kan se ett avsnitt till ikväll, haha! 

Men det är ändå helt okej. Jag har fått vila mycket vilket jag har längtat efter, plus att kroppen tajmade in mensvärk from hell från fredag kväll till söndag morgon, jag hade liksom inte mycket annat väl än att vara sängliggandes framför Netflix! Men helgen har även sett ut så här, tillexempel en liten promenad i lördags.

Jag har vispat ihop en hel del ismatcha lattes och rört ihop världens största potatissallad kändes det som. Den här veckan blev det en fransk sådan, med sockerärtor, rädisor, en hel del rödlök, tomater och edamame bönor! Jag är egentligen rätt så laddad inför den här arbetsveckan även om måndag morgon altlid känns lite seg liksom. 

Jag ska surfa vidare ute på lagret idag och organisera mera. Det kommer bli skoj även om det är tugnt arbete, och sedan ska jag trippa in till stan och köpa lite nödvändiga saker. Tillexempel ett täcke till en spjälsäng och ett nytt duschmunstycke! Har jag tur hinner jag med ett varv på gymemt ikväll också. Party! 
#1 - - Annaaaanas:

Eller hur är Bron bra!? :D

Svar: Alltså bästa!! :D Så kul att se nu när man har alla avsnitt klara framför sig :D
Bunny