FRIYAY AFTERNOON

Vilken dag! Idag har det inte gått så bra att blogga och förinställa inlägg på jobbet då jag har packat ner min dator, haha. På måndag flyttar vi in i vårt nya kontor! Jag är så excited och längtar faktiskt till måndag, det ska bli riktigt spännande och kul! 

Efter jobbet for jag in till stan för att möta upp min lilla Annabanana för vår fika, som som vanligt innehöll shopping! Lite bröllopstuff, lite onödigt rött stuff samt nya bästisarmband! Fikan bestod av en Chilled Matcha som har varit denna veckas obsession, det blev den tredje för mig än så länge, haha, man vet inte vad helgen har att bjuda på! 

Sedan köpte jag med mig sallad till en tokslut sambo och begav mig hemåt! Han har varit på äventyr hela dagen och flygit skärm (heter det ens så?), jättekansigt med tydligen ganska så ballt! Det ska han göra även imorgon och på söndag så det blir en lugn kväll och helg för oss. Det är bra, måste vila för att orka fortsätta flytta! Nu blir det film och lite pyssel tror jag! Hoppas ni har en bra kväll ^_^
#1 - - Annaaaanas:

Tack för en supermysig eftermiddag! :D <3