UPS AND DOWNS

ALLTSÅ VILKEN UNDERBAR SEMESTERVECKA JAG HAR HAFT! För bra för att vara sann! Familjemys, långsamma mornar, varma bad i vilt hav, galna mängder glass, bra böcker, tystnaden i skogen och att somna till ljudet av syrsor och havet.

Och så plötsligt befinner man sig uppkrupen på kontorstolen igen i sin kalla källare i Lund som en kallar sitt kontor. Varför är det alltid så att tiden går så fort när man har som roligast? Jag är inte klar med semester! Jag hann inte ens se färdigt Orange is the New Black igår eftersom det sista avsnittet är en och en halv timme långt...
 
Jag vet inte heller hur jag ska hinna med och se det idag heller, det har gått tre timmar in på den här arbestveckan och jag har redan SÅ mycket att göra. Så mycket att göra på jobbet och så mycket att göra efter jobbet. Jag har tre arbetsveckor framför mig innan jag packar ihop och drar till Berlin för jobb i två veckor - so not ready. 

Och som sagt så är det inte bara på jobbet det är kaos och mycket att göra, utan även hemma. Jag har en jätterolig och spännande grej att berätta för er, men jag kommer att hålla det hemligt en liten stund till faktiskt, medan jag sätter fart och tar tag i grejer här! Ni kommer få veta snart! 

Nu ska jag dricka upp mitt té och sen ska jag knalla ut på lagret. Lämna ifrån mig min Bullet Journal annars är det ju knappt värt att skriva listor om man inte ens hinner med att göra det man skriver ner, liksom. Dags att städa och organisera detta lite bättre då jag får besök från Tokyo på onsdag som kommer bland annat just och tittar på hur lagerhållninge är. Puh. Nämnde jag att jag behöver semester? 
#1 - - Annaaaanas:

Jag förstår inte heller varför tiden alltid går fort när man är ledig och har roligt...

Svar: Sämsta :(
Bunny