FOOD FRIDAY: So free & fresh!

Dagens Food Friday blir antagligen historiens kortaste, men jag MÅSTE tipsa om den här chokladen jag sprang på av en slump tidigare i veckan i en affär jag inte brukar handla i. Vegansk mint-choklad från Plamil, helt klart den godaste chokladen jag någonsin ätit! Trots att den inte har den gosiga mintkrämen som After Eight innehåller så tror jag den går att ersätta den totalt faktiskt. Jag satte i mig hela den här lilla kakan på två dagar, på tok för snabbt och det skäms jag för. Ska inom affären och köpa med mig några nya hem och lägga på lager. I love it!

Den är etisk, kravmärkt, ekologisk och tillverkas i en fabrik helt utesluten från mjölk, nötter och soja. Alla kan äta deras choklad!
#1 - - Annaaaanas:

OMG MÅSTE TESTA!!

Svar: DO ITT!!! Ska leta efter din i affärer i Malmö nu!!
Bunny

#2 - - Svatantrya:

Åh, måste prova! Jag älskar after eight och trycker i mig hela asken på ett par timmar varje jul. Ja, jag mår illa sen. Varenda gång. haha

Svar: Det är smällar man får ta då man äter chokla', haha!
Bunny

#3 - - Abra:

Brukar köpa de andra, för jag tycker inte om mint men kom också över dem av ren slump bara för var de ligger i affären haha!

Svar: Ja jag har hittat en av deras choklad vid den glutenfria hyllan (asså va, är inte all choklad glutenfri liksom haha) och den här hittade jag bland vanlig choklad! Lurigt!
Bunny

#4 - - Emelie:

Åh, finns ju en choklad som heter Minthies med som är exakt som After Eight men vegansk och jättegod!

Svar: Jaaa jag har hört om den men inte hittat i mina butiker :(
Bunny

#5 - - matilda bergstedt:

Alltså den är ju SÅ god!!!! Och vilken härlig blogg du har!

Svar: Taaack! :D
Bunny