TEA TREE SERIES

Igår gick jag in på the Body Shop och gav dem ungefär fyra av mina hundralappar. Nu har jag fått nog! Jag använder en Dag och Natt kräm från ACO som verkligen har gjort underverk för större delen av mitt ansikte, men min acne får jag inte bukt med. Speciellt under vintern så blommar det ut så det står (o)härliga till, mina kinder är helt förstörda och jag kan inte hantera det längre. 

Jag har hört bra om och fått rekommendationer om Body Shops Tea Tree serie och jag fick med mig tre olika grejer därifrån igår! Det första är som ni ser på bilden ovan, en 3-in-1, en tvål som fungerar som en skrubb/peeling som också kan vara en ansiktsmask! 

Det andra är en ansiktskräm som ska fungera bra som dagkräm under smink tillexempel. Den verkar sjukt dryg, jag fick ut alldeless för mycket ur tuben imorse! Den kändes också så sval och skön mot en irriterad hud!

Sist och minst en olja att punktbehandla med! Man duttar lite olja på berörda områden som direkt tas upp av huden, vilket gör att den funkar perfekt att lägga på både innan eller efter dagkrämen tillexempel! 

Det ska bli spännande att se om det blir något resultat av det här. Jag älskar ACO Spotlight serien och den funkar superbra när acnen inte är så extrem som den är nu, så jag tänker inte sluta med den. Vi lägger den bara åt sidan lite! Jag tänkte prata lite mer om dessa produkter i en vlogg till helgen då jag hunnit använda de några dagar.
#1 - - Saga:

Har också grova acneproblem, till den grad att jag under vintern nu tar antibiotika mot dem. Det är inte alls kul att behöva göra det, men när rengöringsprodukterna (använder oxå ACO Spotless) inte längre gav tillräcklig effekt hade jag inget val :/ Den här serien verkar dock väldigt bra, ser verkligen fram emot vloggen!

Svar: :(
Lovar att uppdatera så mycket jag kan! Ska nog köpa nattmasken som jag fick prov på också, har hört om folk som såg resultat efter bara några dagar efter de sovit med den. SÅ excited!
Bunny