TORSDAG

AlltsÄ nivÄn pÄ mina Ängest idag Àr högre Àn vad som Àr accepterbart. Fy fasen vad jag mÄr dÄligt idag. Irritationen över jobbet igÄr gick inte över under natten eftersom jag inte har fÄtt sova nÄgonting. Jag vet fasen inte vad som har hÀnt med mina kaniner? Har de blivit helt mÄngalna pÄ grund av fullmÄnen eller? Det har varit sÄnt kaos hela natten!

De har skuttat upp och ner i sÀngen, in och ut under sÀngen, in och ut ur lÄdorna under sÀngen, gnagat sig igenom nÀstan hela höbehÄllaren och haft race och se vem som kunnat göra flest binkys i ett skutt. Antar jag. Jag har försökt sova, men istÀllet sprungit upp och ner, flytttat pÄ dem, tagit bort högljudda leksaker och istÀllet bytt till tysta, flyttat in dem i köket och tagit ut dem ur lÄdorna under sÀngen. GÄngerna jag har sprungit upp och ner frÄn sÀngen Àr fler Àn minuterna jag sammanlagt fÄtt sova. 

Tur att dom Àr sÄ himla söta!

Och nu Ă€r jag Ă„ter pĂ„ jobbet och ah ja nĂ€, det hjĂ€lper helt enkelt inte humöret idag om man sĂ€ger sĂ„. Det Ă€r torsdag, det Ă€r kallt som fasen, min frukost var inte alls god idag, jag Ă€r sjukt sugen pĂ„ jordnötssmör men har inget mellis som innehĂ„ller det idag och det kĂ€nns redan nu som att denna dagen aldrig kommer ta slut! Klockan Ă€r liksom bara nio.... Uwh.Â