TORSDAG

Alltså nivån på mina ångest idag är högre än vad som är accepterbart. Fy fasen vad jag mår dåligt idag. Irritationen över jobbet igår gick inte över under natten eftersom jag inte har fått sova någonting. Jag vet fasen inte vad som har hänt med mina kaniner? Har de blivit helt mångalna på grund av fullmånen eller? Det har varit sånt kaos hela natten!

De har skuttat upp och ner i sängen, in och ut under sängen, in och ut ur lådorna under sängen, gnagat sig igenom nästan hela höbehållaren och haft race och se vem som kunnat göra flest binkys i ett skutt. Antar jag. Jag har försökt sova, men istället sprungit upp och ner, flytttat på dem, tagit bort högljudda leksaker och istället bytt till tysta, flyttat in dem i köket och tagit ut dem ur lådorna under sängen. Gångerna jag har sprungit upp och ner från sängen är fler än minuterna jag sammanlagt fått sova. 

Tur att dom är så himla söta!

Och nu är jag åter på jobbet och ah ja nä, det hjälper helt enkelt inte humöret idag om man säger så. Det är torsdag, det är kallt som fasen, min frukost var inte alls god idag, jag är sjukt sugen på jordnötssmör men har inget mellis som innehåller det idag och det känns redan nu som att denna dagen aldrig kommer ta slut! Klockan är liksom bara nio.... Uwh.