T O R S D A G

Hur mycket jag än älskar mitt jobb (oftast) så finns det stunder då jag verkligen inte förstår varför jag fortsätter gå hit. Då jag känner att det här jobbet kommer driva mig in i alla betongväggar som omger källaren jag jobbar i, samtidigt. Jag är så stressad så jag nästan kräks just nu. Omstruktureringar i organisationerna gör att man får nya medarbetare, vilka i detta fallet inte riktigt verkar förstå arbetet eller ens syftet. Att man kommer från olika länder med olika språk och kultrer gör det inte lättare heller.

 Som tur är har allt gått enligt plan idag även om jag höll på att gå under imorse. På något magiskt vis så löses alltid den där knuten upp sig under dagen. Vi är klara med allt vi kan göra idag! Nu får jag bara hoppas och hålla tummarna för att allt går enligt plan imorgon, annars... annars kan vi snacka om panik! 

Jättekryptiskt inlägg, I know. Jag ska hur som helst lämna kontoret i hyfsat ok tid nu och bussa hem till mami och papi en stund. Mami ska sätta ny färg i de små toffsarna av hår som fortfarande är kvar på mitt huvud! 
#1 - - Annaaaanas:

Jag hoppas verkligen att ni får en lugnare period snart!

Svar: Så fort jag kommer hem från Barca!
Bunny