/ HEM/HEMINREDNING / VARDAG /

NEW iN: BATHROOM

God morgon Söndag! Jag vaknade jätteutvlad vid klockan åtta imorse, helt perfekt med tanke på att jag idag ska ta mig an och städa ur vår garderob, dvs vår walk in closet, dvs "mögrummet". Alltså det är helt sjukt vad det rummet har förfallit. Jag vet inte hur det har gått till ens? Just nu kan man knappt öppna dörren för att komma in utan att kliva på grejer. Inte okej! 

Igår på Ikea köpte vi lite mer prylar och grejer så vi äntligen kan färdigställa det här rummet. Vi har bott här i två år nu och ännu är inte vår walk in closet klar. Katastrof tycker jag. Så för att vi ska kunna bli klara måste vi få plats att kunna arbeta där inne, jag ska försöka lösa det idag! 

Så här fint blev i alla fall vårt badrum efter Ikea-turen igår:

Duschrapperiet är från H&M, förvaringskorgarna är från Clas Ohlson och handdukarna är från Ikea! Tycker Ikea har så tråkiga förvaringsalternativ just nu så jag gav upp, men blev jätteförtjust då jag hittade dessa svarta på Clas Ohlson lite senare under dagen istället! Jag tror dock jag vill ha en till till det nedre hyllplanet!

Vi har ju fått stuva in den här lilla hyllan på tvären för att den ens skulle få plats i badrummet! De som byggde det här badrummet var inte ett dugg sugna på att ens kunna förvara sina tandborsta här inne, om man säger så. Detta gör att det blir så svårt att nå saker som hamnar längst in på hyllan liksom, vilket har drivit mig till vansinne ett tag nu. Nu blir det ändring på det! Svisch svish så drar man ut en låda och når precis det man vill ha! 

Nu ska jag work some magic i min garderob också.. wish me luck och håll tummarna att jag inte går vilse där inne! 
#1 / / Abra:

Åh fiiiiint!!! Mys!!

Svar: Taaack ^_^
Bunny

#2 / / Ajli Müller:

Vi har gjort exakt samma, vår Walk in började så bra men blev ganska snabbt ”mögrummet”. Och just den här helgen har jag rensat och fixat och ordnat upp det. Jag ska verkligen försöka hålla det så nu!

Svar: Åh jag städade också i vårt rum nu i helgen! Känns mycket bättre men knappt är halva jobbet gjort! Tror vi ska bygga klart det nästa helg, då blir det nog lättare att hålla ordning där inne! Det är ju mycket skonsammare mot alla plagg och skor om man kan hålla det snyggt och prydligt!
Bunny

#3 / / Ajli Müller:

Och ditt badrum blev såååå fint!

Svar: Taack! :D
Bunny

#4 / / Annaaaanas:

Sånt duschdraperi har vi också, det är så fint! ^_^

Svar: Det är verkligen jättefint! Glad att jag beslöt mig för att köpa det!
Bunny