/ VARDAG /

L Ö R D A G

 
Hej kompisar nästan mit i natten! Hur har er lördag varit? Min har varit bra, jag har fått väldigt mycket gjort! Tillexempel har jag skickat tillbaka en massa paket jag beställt och fått hem tidigare i veckan, jag har gosat med mina kaniner, jag har lagat en riktigt god lördagsmiddag och så har jag tränat med Annabanana! Ja ni läste rätt!

Annabananis har skaffat gymkort och ville ha lite tips och trix för att komma igång! Jag ställde givetvis upp! Så jag åkte ut till henne tidigare idag och mötte upp henne på gymmet ute på Segevång, mitt förra gym! Åh där är så tomt och tyst och lugnt! Saknar det verkligen haha! 

Det gick grymt bra i alla fall! Vi provade lite olika övningar för armar och rygg! Och jag vloggade såklart så ni kommer få se så småningom om ni skulle vilja. Därefter har jag mest suttit här i soffan faktiskt. Tittat på film och ritat lite! Jag är sugen på en (eller fler) nya tatueringar och funderar lite på vad jag vill ha för motiv och hur det ska se ut. Nu ska jag dock ta en dusch och sedan se om det finns någon plats i sängen. Mr Handsome har legat sjuk där hela dagen stackarn. Jag är jätterädd att jag ska bli sjuk nu innan jag åker iväg.. håll tummarna för mig att jag slipper bli dålig. Och att Mr Handsome kryar på sig fort förstås!

 
#1 / / Abra:

Hajar❤️❤️❤️ Ska tatuera in något för hajar också.

Svar: JAG ÄLSKAR HAJAR SÅ MYCKET!
Bunny

#2 / / Annaaaanas:

Tack för alla tips och trix! Längtar redan tills nästa gång vi kan träna ihop ^_^ Du får komma ut till Sege fler gånger och träna ;)

Svar: JA det ska jag absolut göra! Och när värmen kommer kan vi fightas utomhus med era boxningshandskar! Så sugen på att köpa såna också!!
Bunny

#3 / / Abra:

Har fyra hajar i sängen som har fått personligheter då min sambo älskar hajar också enormt mycket! Haha

Svar: Vi har en jättestor från Ikea under sängen som kaninerna älskar att gosa med haha! :D
Bunny