VEGOTERAPI

 En fin form av vegoterapi är att måla, eller för mig är det i alla fall det. Jag ritar ledsna små djur som jag sedan gör till klistermärken och som jag sedan dekorerar hela stan med.

Jag är lite sent ute då vi befinner oss typ mitt i Augusti men jag har beställt hem lite stickers om kräftor nu som jag hoppas sätta upp innan jag pyser till Berlin, och även några stickers angående djurtester. 

Jag håller också på med en liten killing som ska handla om halloumi och så en ledsen liten fisk som ni ser. Jag älskar att måla dessa djuren, älskar att skissa och färglägga. Tråkigt att det ska behövas men det känns fint att sätta ett ansikte på problemen liksom. 

Här kan ni se de motiv jag beställde hem idag:
 Och såhär kan det se ut när bilderna är dekorerade i stan! Mycket nöjd, trots omständigheterna...

 
#1 - - Abra:

Alltså råttan ser så ledsen ut det krossar mitt hjärta. Är så glad över att jag aldrig har (och aldrig kommer) hållt på med smink. Stackars djur. 💔

Svar: Det var meningen att den skulle vara ledsen, bra att jag lyckades! ❤
Bunny

#2 - - Ajli Müller:

Designar du dessa stickers själv? Du är verkligen mycket begåvad! Tack för din insats <3

Svar: Ja jag sitter och målar dem ^_^ Tack så mycket!
Bunny

#3 - - Mirano:

Sååååå fina! Och sorgsna på samma gång såklart..

Du får jättegärna höra av dig till mig när du har hittat ett ställe som trycker bra stickers, så kan jag fixa några egna motiv sen att hänga upp i Borlänge (vi behöver dekorera om häruppe förstår du). ^^

Svar: Jag har fått tips om print24 - däremot tycker jag att sidan är lite rörig och har inte haft tid att sätta mig in i den, men den är tydligen väldigt bra. Det är där min vän Maria fixar alla våra andra stickers!
Bunny

#4 - - Annaaaanas:

Du är så duktig bästis!