THE W E E K E N D

Hej kompisar! Hur har eran helg varit? Vi hade planer på att måla väggar och fixa lägenheten men jag kände att jag behövde prioritera att bara vila mig så vi fixade och målade helt enkelt ingenting, typ. Det var himla skönt faktiskt! Det känns bättre att sätta igång med det då jag kommer hem från Berlin, så att jag bara kan fokusera på IFA just nu och slippa stressa över annat!

Så här har helgen sett ut;
I fredags köpte jag med mig sushi som jag åt i sängen framför Netflix innan jag tog en powernap. Sedan hoppade jag i kläder, sminkade om mina ögonbryn som var all over my face efter powernappen, och tuffade sedan in till stan. Första kvällen på Malmöfestivalen innebar parkhäng med vänner. Första för iår, faktiskt!
 
Vi var hemma innan tolv där på fredagkvällen och vaknade pigga och glada morgonen därefter. Vi passade på att köra iväg lite grejer till Erikshjälpen Secondhand från förrådet så vi kan ställa ner saker där under kommande lägenhetsvisningar, utan att det blir rörigt och jobbigt. Det tog oss ingen tid alls så man kan ju fråga sig varför vi väntat i ett år på att städa där nere, men men. Sedan var det tea-time och Netflix resten av dagen!

Söndagen fortsatte liksom lördagen (minus städning av förråd), med té. Netflix och chill. Målade lite, pysslade lite. Förberedde lite så smått min packning inför Berlin. Jag pysslade ihop två stycken tuffa (tycker jag) tröjor att ha med mig på mässan tillexempel. Sen skulle jag göra mumsiga biffar av Anammas formbara färs men upptäckte till min förskräckelse att det inte fanns nån färs i frysen! Nåväl, får leva på kikärtor i veckan! 
#1 - - Annaaaanas:

Vilken fin mugg du har! ^_^