T O R S D A G

Färgen gul gör saker kul så här står jag med ett fejk smile. Är stressad och har ångest och blir ännu mer stressad över att ha ångest över saker jag inte kan påverka. Värmen gör att jag inte orkar röra mig och ångesten gör att jag inte kan andas. Jag orkar inte med att träna regelbundet i den här värmen vilket också ger mig ångest, och jag känner mig ur form i hela kroppen, huvud axlar knä och tår liksom. Helt utan kontroll.

Jag orkar inte med 30 graders värme längre! Det var kul ett tag men jag vet inte hur jag ska leva som vanligt i den här värmen? Med allt man ska göra liksom, jobba, träna, socialisera sig, städa och laga mat. Jag kommer inte ihåg senast jag åt ordentlig mat, det enda jag äter är typ glass och smoothies.

Jag vet att det inte hjälper att klaga. Vädret är vad vädret är, men jag saknar min energi! Det är SÅ mycket som pågår just nu och det funkar inte att tappa mer enerig dag efter dag istället för att vakna upp med ny. Jag saknar fokus, alltd jag vill göra är att sova. 

Så nu sitter jag här på kontoret med dundrande huvudvärk och att knappra i excel underlättar ju inte just det om man säger så... Jag måste få i mig mer salt och mer vatten så att jag orkar röra mig mer. Är det någon som har några tips? Bra maträtter eller bra träning i värme? Vill påpeka att jag inte har en fungerande dusch i hemmet heller, haha. 
#1 - - Abra:

Jag säger att man får klaga HUR mycket man vill, för det hjälper verkligen då det är en form av ventilation! Hoppas allt underlättar snart ❤️

Svar: Men man vill ju inte vara en suris :( Skoja jag är jämnt en suris!
Bunny

#2 - - Annaaaanas:

Snygging!!
Har tyvärr inga tips, du är oftast min inspiration till saker..

Svar: Amen <3
Bunny

#3 - - Mirano:

Min mamma kom med ett litet tips om vätskeersättning häromdagen: Koka en liter vatten, ha ner en mask salt och 3 msk socker och låt svalna. Saltet gör ju så att kroppen lättare tar upp vattnet, men vad sockret är till för vet jag däremot inte. Smak, kanske? Har inte hunnit testa själv än, men det kanske kan vara värt att prova ändå?

Sen lagade vi tacos här hemma igår, vilket jag verkligen kan rekommendera. Fast istället för sojafärs mosade vi tre paket kidneybönor (två hade räckt gott och väl) och blandade i rödlök, lite vatten och kryddor. Jag har även sett att det finns dem som gör en raw "färs" på valnötter. Ingen ugn, ingen spis, ingen extra värme! Bara hacka, mosa och mixa!

Men jag hoppas verkligen att det blir kallare snart igen! Är så jäkla trött på att sitta inomhus och gömma sig för solen medan jag är helt klibbig av svett. Sen orkar inte jag heller träna någonting, det känns som en evighet sedan jag hade ett regelbundet träningsschema... :(

Svar: Jaa ska prova det där med egen vätskeersättning! Tacos är ju grymt dessutom, behövs ju inte ens ätas varmt om man inte vill! Åååh guacamole! Det var bara några dagar sedan sist men det känns som en evighet!
Bunny