M Å N D A G

Does my hair make my head look big? 

Godmorgon måndag! Det har nu regnat av och till hela helgen. Imorse var första gången jag hade jacka och sneakers på mig på flera flera veckors tid. Helt seriöst, jag har inte använt min bikerjacka på så länge att jag var tvungen att damma av den innan jag gick hemifrån! Solbrillorna byttes ut mot paraply i väskan istället. 

Jag älskar regnet. Jag älskar regnet mer nu än någonsin förut. Jag älskar att det småregnar istället för vräker ner, så att marken och naturen hinner med att ta vattnet till sig. Efter den här extrema sommaren förväntade man sig inget annat än extremt regn när regnet väl kom, men jag måste säga att klimatångesten har lugnat sig några procent just nu. Däremot så har folk mage att redan gnälla över regnet? Jag blir tokig! Jag älskar regnet. 

Planen idag är att jobba. Om en vecka åker jag till Berlin och utöver att grejerna ska färdigställas och skickas till IFA så ska jag förbereda inför möte med vår nya chef, förbereda utskick till operatörer för våra nya produkter samt göra en backup plan till mina kollegor som backar mig här då jag är offsite och jobbar. Inga problem egentligen förutom att en kollega från Tokyo kommer på besök imorgon och kommer sno lite av min tid. 

Det är bara måndag, det kommer gå bra. 
#1 - - Saga:

Alltså ditt hår ❤️

Svar: Alltså tack ❤️
Bunny

#2 - - Annaaaanas:

Jag klagade på regnet för att det kom lagom till min semester hehe men så klart så är jag glad för det också för att jag vet att naturen behöver det. Man märker ganska snabbt på luften också, det blir lättare att andas.