INFÖR SOMMAREN

Hejsan hoppsan! Satan i gatan vad jag har jobbat hÄrt idag! Redan vid Ätta imorse var jag upp och satte igÄng dagen! Vi har stÀdat ur balkongen och planterat om vÀxter idag! Det innebar en vÀnda pÄ Ätervinningscentralen och till Plantagen - not my cup of tea. Det varma vÄrvÀdret har fÄtt alla att röja i trÀdgÄrdar och rabatter och jösses vad det kryllade av folk överallt! Klarade mig precis undan en panikattack pÄ Plantagen och lyckades ta mig hem igen till min lugna balkong!

DÀr har jag nu spenderat ungefÀr fyra timmar idag med att stÀda, fixa och plantera! IÄr blir det morötter, dill och tomater tÀnker jag! Det ska bli spÀnnande att se vad som tar sig! Förra Äret gick bÄde morötter och dill superduperbra, nu tÀnker jag prova tomater i ampel, sÄ ny gungar tre sÄdana frÄn taket pÄ balkongen! Titta bara sÄ fint vi har nu; 

Jag Àr sÄ himla nöjd att vi planerade in att göra detta just denna helgen nÀr det varit sÄ varmt och fint! IgÄr var det runt 25 grader pÄ eftermiddagen! Idag har det vÀl varit lite svalare och tur var vÀl det sÄ jag inte svimmade av vÀrmeslag ute pÄ balkongen, haha! TIll veckan ska det dÀremot gÄ ner till tio grader igen, det rycktas till och med om snö! VÀdret, kan du bestÀmma dig snart, jag vill ha vÄr nu!
#1 - - Annaaaanas:

SĂ„ fint det blev! :D

Nej nej nej, inte snö! :O Inte okej, mer sol och vÀrme tack!

Svar: Nej snön mÄste vara ett skÀmt, men kallt blev det ju förstÄs! :(
Bunny