VEGANE BURGER IN BERLIN

Åh igĂ„r hittade jag en ny favorit restaurang hĂ€r pĂ„ centralstationen vid hotellet, sĂ„ dĂ€rför kommer nu en bildbomb frĂ„n kvĂ€llen igĂ„r! Det Ă€r vĂ€l nice, Ă€lskar bloggar med mycket bilder! 

StĂ€llet heter Hans im GlĂŒck och Ă€r en fantasitskt fin restaurang med tusentals trĂ€d som fĂ„r en att kĂ€nna som att man befinner sig i en lövskog. 
Jag bestĂ€llde en vegane burger sĂ„klart! Den hĂ€r severades med avokado och en dressing av senap och apelsin. SÅ GOTT. Och sĂ„ betalade jag tio kronor extra för sötpotatispommes förstĂ„s.

Om man valde meny innehÄllandes en cocktail sÄ fick man mÄlet lite billigare. Lucky för oss sÄ hade de minst lika mÄnga alkoholfria cocktails som alkohol cocktails! SÄ himla yummy!

Utanför stationen stÄr en sjukt stor konstinstallation i form av en hÀst. Eller en tjur? Lite osÀker faktiskt, haha! Det lilla huset den stÄr pÄ innehÄller gamla delar av tÄg och den första tÄgstationen i Berlin, om vi förstod skylten rÀtt haha. 

Det var en himla lugn och skön kvÀll och vi var tillbaka pÄ hotellet redan klockan nio, vilket var sÄ sjukt hÀrligt och jag har fÄtt sova nÀstan sju timmar inatt, haha!
#1 - - Felicia:

vad god maten ser ut

Svar: Det var verkligen SÅ gott! :)
Bunny