/ GREEN MONSTER (VEGAN) / VARDAG / WORKWORKWORK /

VEGANE BURGER IN BERLIN

Åh igår hittade jag en ny favorit restaurang här på centralstationen vid hotellet, så därför kommer nu en bildbomb från kvällen igår! Det är väl nice, älskar bloggar med mycket bilder! 

Stället heter Hans im Glück och är en fantasitskt fin restaurang med tusentals träd som får en att känna som att man befinner sig i en lövskog. 
Jag beställde en vegane burger såklart! Den här severades med avokado och en dressing av senap och apelsin. SÅ GOTT. Och så betalade jag tio kronor extra för sötpotatispommes förstås.

Om man valde meny innehållandes en cocktail så fick man målet lite billigare. Lucky för oss så hade de minst lika många alkoholfria cocktails som alkohol cocktails! Så himla yummy!

Utanför stationen står en sjukt stor konstinstallation i form av en häst. Eller en tjur? Lite osäker faktiskt, haha! Det lilla huset den står på innehåller gamla delar av tåg och den första tågstationen i Berlin, om vi förstod skylten rätt haha. 

Det var en himla lugn och skön kväll och vi var tillbaka på hotellet redan klockan nio, vilket var så sjukt härligt och jag har fått sova nästan sju timmar inatt, haha!
#1 / / Felicia:

vad god maten ser ut

Svar: Det var verkligen SÅ gott! :)
Bunny