/ VARDAG /

VÄDER OCH SÅNT

Sitter här och svettas i Berlin och läser tusen blogginlägg från er där hemma om "höstdrömmar" och "höstmode" och "hej hej september och hösten!" kind of stuff. Det är ju bara den andra september, det är ju minst en månad kvar till höst! Blir helt stressad här i Berlin där det fortfarande är 25 grader varmt liksom. Jag är inte klar med sommaren ok! 

Jag älskar sommaren, våren och hösten. Så besviken på årets sommar, den har varit obefintlig i Skåne. Eller okej, den kunde varit bättre, i alla fall. Hösten är ju såklart absolut bäst! Älskar att man både får solsken och mörker. Det bästa jag vet är att gå till och från jobbet i mörker! Tända lampor och ljus på kvällarna, men ändå fånga solen på dagen. Ah ni vet, höst!
 

När jag ändå pratar om väder och årstider så vill jag bara säga en annan sak. Händelserna i Texas och syd Asien gör mig tokig. Det är så himla sjuk. Så hemskt. Jag har hört så himla mycket om det nu varje morgon då jag slår på BBC för att vakna till. Ser översvämningarna hela tiden och hör dödsiffrorna om och om igen. Om inte Trump förstår att det här är på grund av klimatet så lämnar jag den här planeten.

Önskar jag kunde vara där och hjälpa. Stackars alla människor, stackars alla djur. Alla hem som är förstörda och folk som dör. Kan inte hantera det. Så jävla jävla hemskt. 

Okej, så det här blev ju ett sjukt fantastiskt och icke rörigt inlägg! Behövde bara få det ur systemet.