MORE VEGAN FOOD IN BERLIN

IgĂ„r hittade vi en vegansk vietnamesisk restaurang pĂ„ kartan hyfsat nĂ€ra vĂ„rt hotell. Bara en promenad pĂ„ tjugo minuter! Efter att ha suttit still hela dagen kĂ€ndes en promenad ganska nice faktiskt! Även om vi bara promenerade lite snabbt i anslutning till centralstationen sĂ„ Ă€r miljöerna sĂ„ himla fina! 

Och maten dĂ„? JEESUUUUUUS! Jag har inte varit sĂ„ pepp pĂ„ vietnamesisk mat förut. Har haft mycket svĂ„rt för koriander, det smakar tvĂ„l haha. But it is growing on me! Övriga gĂ€nget hĂ€r har en annan vietnamesisk favorit restaurang hĂ€r i Berlin som inte Ă€r helt vegansk förstĂ„s, men som erbjuder veganska rĂ€tter, och den har vi varit pĂ„ förra veckan. Var dĂ€rför lite tveksam till att promenera tjugo minuter för mat jag kanske inte Ă€r överförtjust i haha. 
 
Men det var sÄ vÀrt det! Det var sÄ gott! Vi bestÀllde in sötpotatispommes och veggimajo, nÄgra slags dumplings med grönsaker och tofu, vegansk Pho och jag valde en mango sallad med glasnudlar och krossade jordnötter. AlltsÄ det var sÄÄÄÄÄ gott! Vi var tvugna att bestÀlla efterrÀtt ocskÄ Àven om en av oss höll pÄ att somna vid matbordet, haha. Vi bestÀllde in fritterad banan och fritterad mango, med mer nötter, sesamfrö och kokosmjölk. Var sÄ lycklig haha!
#1 - - Abra:

Shit vad Najs! Gott!!!