/ VARDAG /

🍂 HÖSTLISTAN 🍂

Beskriv din höst med tre ord.
Mysig, stressig och kul!

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Hur ska man kunna bestämma sig för vad som är bäst? Allt är bäst! Vädret, ljuset, kylan, färgerna, kläderna, att allt blir så mysigt, maten, Halloween och sedan det lilla steget över till jul!

Det sämsta är, som jag brukar säga, att alla blir så deppiga för det blir mörkt. Sluta det är så fint ju! Tänk så många filmer man kan fylla en hel dag med för det heeela tiden är filmläge! 

Hur ser din höstoutfit ut?
Den innebär varma boots/stövlar och stickade tröjor och fina klänningar på dagen, mysiga matchande pyajamasar på kvällarna. Gärna mycket spets detaljer, och sammet. Jag har till och med köpt en regnkappa i höst, jag ska klara alla väder och alla vindar!

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Åh, så himla mycket. Både på jobbet och hemma. Projekten på jobb tar aldrig slut och aldrig heller paus. Hemma har vi planer på att färdigställa garderoben och bygga kaninmöbler!
 

Bästa musiken för regniga dagar?
Nince Inch Nails eller The Cure. Kanske mest The Cure faktiskt.

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Kanske den nya Star Trek serien på Netflix? Kanske Pretty Little Liars? Kanske American Horror Story? Kanske Salem? Filmer... sämre med filmer, det är mycket serier nu.

Vad är den höstigaste maträtten?
Alla pratar jämt om grytor och sådär men jag älskar att kura ihop mig i soffan med en skål varm pasta med tillhörande pastasås förstås! Gärna någon form av ratatouille kanske. 

Var hänger du helst under helgen?
I min soffa med allt snax jag kan bära med mig från köket under en runda, eller ute på stan på fika! När jag behöver röra på mig så går jag gärna ut och promenerar en stund! 

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Tänk för det har jag! Jag och min sambo åker iväg snart i oktober över en helg, sedan ska jag ju faktiskt tillbaka till Berlin i början på November!

Hur förbereder du dig för vintern?
Genom att tänka på allt som är bra med vintern. Typ julen, haha. 

Listan hittade jag på den här fina bloggen!