FALL REQUIRES NEW BOOTS


NÀr vintersÀsongen tog slut i vÄras var jag tvungen att slÀnga mina Àlskade stövlar jag köpte pÄ Nelly för nÄgra Är sedan. Hur snygga och Àlskade de Àn var sÄ kunde jag inte lÀngre plaska runt med vattenpölarna i skorna. Det betyder att jag behöver ett par (lÀs vill ha) nya nu inför hösten! Allra helst utan klack sÄ att jag orkar ha dem till vardags, men tÀnker att ni kanske ocskÄ letar stövlar och boots sÄ delar med mig av nÄgra boots som bara Àr supersnygga helt enkelt!


Jag Ă€r ute efter ett par med högt skaft, gĂ€rna upp över knĂ€na, för jag fryser alltid sĂ„ sjuukt mycket om smalben och knĂ€ om vintern! Jag vet inte hur vintern Ă€r dĂ€r ni bor, men i SkĂ„ne Ă€r vintern rĂ„ och fuktig vilket innebĂ€r isande vindar, det gör SÅ ont pĂ„ benen. SĂ„ högt skaft stĂ„r högst upp pĂ„ listan. Jag klĂ€r ju mig (av nĂ„gon okĂ€nd anledning) nĂ€stan enbart i kjol och strumpbyxor pĂ„ hösten och vintern, och jag Ă€lskar verkligen looken med kjol, knĂ€strumpor och stövlar! 

Men ibland sÄ krÀver en outfit jeans eller andra brallor och dÄ behövs lÄga skor. Hur söta Àr inte dessa paren? Jag gillar bÄda lika mycket. Det kÀnns ju dock som sista paret Àr ett jag kan anvÀnda oftare, men hur fina Àr inte de med rosetter? TÀnker svarta jeans och nÄgon fin blus med volanger eller stor och gosig stickad tröja och sammetsleggnings. 

#1 - - Christina:

Dö va snygga dom hög lackkÀgorna var! Fick ett ha begÀr just nu.

Svar: Sorry... de Ă€r verkligen SÅ snygga!
Bunny

#2 - - Mirano:

Jag villhöver ungefÀr alla de dÀr skorna!

Svar: Åh... behöver jag sĂ€ga att jag klickat hem tvĂ„ av dem? hahahaha
Bunny