/ VARDAG /

W O R K O U T


Ikväll gick jag till gymmet! Det var så himla länge sedan jag var där, det känns som typ en månads tid? Jag har inte riktigt haft tid eller ro i kroppen för att hantera så mycket folk, liv och rörelse som det är på gymmet vid den här tiden och har istället valt att träna lite hemma. Tacka vet jag yogamattor och gummiband 

Men, jag måste komma ur den här fasen, för jag vet att träningen och gymmet är bra för mig, så direkt då jag kom från jobbet bytte jag om och traskade iväg innan min lilla rumpa hann landa i soffan. Och det gick bra! Det kändes mycket roligare när jag väl var på plats än tanken på att gå dit var. Jag tränade armar eftersom det är det jag tycker är svårast hemma. Men jag använder ju armarna så mycket på jobbet så det går ingen nöd på dem haha.

Avslutade med mage för att bli av med den sista energin. Mage är det jag är sämst på att träna. Så tråkigt för jag känner sällan träningsverk samt märker sällan någon förändring. Däremot är ju mage superlätt att träna hemma så lär lägga in det lite oftare om dagarna! 

#1 / / Clara:

Vad brukar du göra för träning/övningar hemma? Gym är inte riktigt min grej men jag skulle vilja träna lite ändå. ^^

Svar: Oooh kan göra ett inlägg om detta! Kul! :D
Bunny

#2 / / Viskningen:

Låter härligt!

#3 / / Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh, tycker också arm-pass är så himla svårt att få till hemma!

Svar: Känns som att man behöver så himla mycket mer tillbehör för ett bra armpass hemma.
Bunny