/ CRAZY FOR CHRiSTMAS / VARDAG /

TIPS: HÖSTMYS

Bunnys bästa tips för att göra hösten/vintern varm och mysig istället för kall och dyster!

Jag har förståt att folk
 inte är så glada för hösten, vintern och mörkret? Jag förstår, men jag förstår ändå inte. Jag älskar det verkligen. Lugnet som bara brer ut sig över hela världen. Det är mörkt på morgonen och på kvällen och nästan ingen är ute och rör sig någonsin. Inga störande grannar utanför fönstret eller gapiga gäng vid busshållplatserna. Det luktar så gott av kryddor i alla butiker och det glittrar så fint med alla ljusslingor på alla balkonger.

Jag fokuserar bara på det jag tycker är fint. Ser fram emot Musikhjälpen som jag vet kommer skänka värme och glädje under en veckas tid. Jag planerar in något att se fram emot varje helg; biobesök, middag med vänner, en liten fest, kika på julskyltning och så vidare. Jag köper fina ytterkläder men om jag i alla fall skulle frysa då jag står och väntar på bussen så tittar jag istället på alla värmande ljus i lägenhetsfönsterna och julbelysningen ute på gatorna. Allting glittar så fint när det är mörkt! Men om man nu ändå inte faller för allt detta så kan man tänka på detta:

🎃 Investera i överdrivet mycket levande ljus! Fyll rummet med de i olika små ljusgrupper. Det leverar både värme samt mysiga små ljuspunkter!

🎃 När regnet härjar utanför fönstret på din lediga dag, snurra in dig i en filt i soffan och kör ett seriemarathon på den där serien du så länge velat se men aldrig fått tid till!

🎃 Prova nya recept! Middagar, frukost eller kakor? Spelar ingen roll! Hemmet blir ju så mycket mysigare med värmen från spisen och doften av nylagat! Och ingen blir så glad som dina kollegor på jobbet om du bjuder på fika en trött eftermiddag. 
 
🎃 Passa på att gå ut och promenera de få dagarna solen tittar fram! För mig gör det sån himla skillnad, speciellt eftersom jag spenderar 45 timmar i veckan i en källare under dagstid. 
 
🎃 Se minst en skräckfilm varje helg, hoho! Kura ihop dig under filten med sambon, katten eller syrran och kasta ut precis alla popcorn över golvet i ren skräck.
 
🎃 Spendera en kväll och pyssla ihop dina egna julkort! Gör individuella och personliga eller ett gäng likadana. Så himla kul, mysigt och alltid uppskattat!
 
🎃 Vira in hela ditt hem i sprakande ljusslingor! Mer ljus till folket! 
 
🎃 Smygstarta med julfilmerna! Vi vet alla att det finns alldeless för många värda att se för att de ens ska få plats i December månad. 

🎃 Möblera om hemma! Du har ändå massor med tid att spendera inomhus! Möblera om vardagsrummet eller måla om. Jag är riktigt sugen på att fixa vår hall! 

Har ni några fler tips? Andra tips? Bättre tips som jag helt missat? Hit me!
#1 / / Rebecca Adnell:

Jag är helt på din sida - jag älskar hösten och mörkret!

Svar: Jaaaa ❤️ ❤️ ❤️
Bunny