RESAN: TOKIO HOTEL KONSERT

Vi vaknade upp tidigt i fredagsmorse! DÀrefter tvingade vi oss ivÀg för att köpa frukost och sedan spenderade vi nÄgra timmar med att försöka fÄ i oss den samtidigt som vi gjorde oss redo för dagen; VIP samt konsertdags! Jag har ju haft ett VIP pass förut och var vÀl mest egentligen förvÀntansfull över det. men jag var mest nervös över att inte veta vart vi var pÄvÀg. Min panikÄngest ökar sÄ fort jag inte vet vart jag Àr, eller vart jag ska eller hur jag ska ta mig dÀrifrÄn, sÄ att behöva spendera en hel dag ute i ett industriomrÄde i Berlin (dit knappt vÄr taxichafför hittade) var inte lÀtt!

Innan vi begav oss ivÀg sÄ Ät vi lunch pÄ mitt favostÀlle pÄ tÄgstationen mitt emot hotellet. Denna gÄngen var det inte lika nice som sist, men det kan bero pÄ att vi dök upp mitt i den stressiga lunchtiden. Vi fick i oss mat tillslut i alla fall, massor med vegoburgare och pommes av olika slag. 

Efter en halvtimmes resa frÄn centrala Berlin börjades evighetsköandet. Jag har aldrig uppskattat att köa inför konsert men idag var vi tvugna. VÄr VIP tid började runt klockan tre dÄ de började kolla biljetter och dela ut vÄra pass. Vi var lagom pepp! I vÄrt VIP upgrade ingick en "stage tour" vilket jag blev lite besviken pÄ faktiskt, men vet inte heller vad annat jag hade förvÀntat mig. Vi slussades in i konserthallen och stod framför scenen i kanske femton minuter medan tvÄ crew medlemmar pratade lite om ljud samt designen pÄ scenen. SÄnt man redan viste om man följer TH TV slaviskt pÄ Youtube som jag gör, haha! DÀrefter skickades vi ut pÄ gÄrden igen och in i andra byggnaden högst högst upp dÀr vÄra stjÀrnor vÀntade pÄ oss för Meet & Great samt bandfoto! Iiiiiiih!


Efter vÄrt Meet & Great (som var ungefÀr lika fantastiskt som sist, fast jag knappt minns nÄgot av det just nu) sÄ fick vi snÀllt gÄ ut och köa igen. Tre timmar kvar tills vi skulle slÀppas in och fyra timmar kvar tills konserten började. Hade vi varit nÀrmre stan hade vi inte köat men nu hade vi ingenstans att ta vÀgen. Det gick dÀremot oerhört fort och vi hade en vÀrmelampa i nÀrheten sÄ vi överlevde med nÀstan alla kroppsdelar i behÄll! 


Vi stod lÀngst bak men eftersom det var en liten hall och liten publik kom vi ÀndÄ ganska lÄngt fram! Massor av space att dansa pÄ, jag dansade till och med sönder min vÀska.. Spelningen var lika bra som sist. Om inte bÀttre, nu nÀr man kÀnde till den liksom! BÀst live var Boy Don't Cry, Cotton Candy Sky, Durch Den Monsun och Stop, Babe! TrÄkigt var att ljudet inte var tillrÀckligt högt, om man kan sÀga sÄ om konserter, men man kunde höra folk prata till varandra runt omkring en. 

Vi tog oss hem till hotellet utan problem sedan, det som varit en av mina största rÀdslor under kvÀllen. Vi vÀntade kanske en tio/femtion minuter pÄ taxi som sedan bara tog tjugo minuter. Perfekt! 

SÄ sjukt bra kvÀll! SÄ sjukt bra sÀllskap! SÄ sjukt bra bÀstis! BÀstis som var sÄÄÄ nervös och som dessutom fick första frÄgan av bandet pÄ Q&A, haha! Trodde hon skulle smÀlla av. Fantastisk rolig dag, lÀngtar redan till nÀsta!
#1 - - Annaaaanas:

Du Àr en sjukt bra bÀstis! <3<3<3

Svar: DU Ă€r ❀
Bunny