/ VARDAG /

O N S D A G

Det blev ingen träning igår. Istället fastnade jag framför Svenska Hollywoodfruar med mitt ritblock. Det här med att skissa möbler är svårare än jag trodde! Jag vet exakt hur jag vill ha det enligt bilderna i mitt huvud, men att rita upp mått och skisser? Så svårt. Jag inser också att "rita möbler" låter mycket mer avancerat än vad det egentligen är.

Jag ska bygga (med hjälp av min papi) en låda att smart förvara kaninernas toalettlåda samt hö i, och så tänker jag bygga en matchande skohylla/utsiktsplats till kaninerna samtidigt. Skohyllan är till mig och min sambo förstås, kaninerna har inte lika många skor som jag har. Nu vet jag dock inte varför jag avslöjade det för nu verkar jag ju nästan lite dålig som inte kan rita ut och bestämma mått på en låda... 

Hur som helst! Idag är det onsdag! Hur har denna veckan gått så fort? Jag har ju gjort absolut ingenting för att fördriva tiden? Imorse när jag vaknade kände jag att jag inte hade något att göra på jobbet idag. Men jag hade fel insåg jag då jag trillade in nästan en timme senare än vanligt, jag har massor att göra idag!

Jag ska svara på mejl, skicka tablets, testa olika mjukvaror samt bestämma mig för om jag ska åka till Las Vegas eller ej. Busy day och jag har alldeless för lite té för att klara av dagen. Jag har ialla fall piroger och quinoasallad till lunch! 
#1 / / Abra:

Las Vegas?! Med jobbet eller för nöje? Wow, drömmen att åka dit, men vågar inte åka till USA nu...

Svar: Ska åka till Las Vegas för jobb i så fall! Men jag vet inte, har fått för mig att USA är lite läskigt och kan inte bestämma mig för om jag vågar åka eller ej haha.
Bunny