/ GREEN MONSTER (VEGAN) /

TIPS: VEGAN BEAUTY & LIFESTYLE

Jag måste få tipsa om en helt fantastisk blogg jag sprang på igår, nämligen den här! En härlig tjej som driver en helt sjukt pedagogisk men enkel blogg om veganska skönhetsprodukter! Jag har hängt en del i Facebook grupper för att få tips och lära mig mer, men det blir ofta så rörigt med så många kommentarer om att det där är fel nä det är vist rätt fast oj nu var det fel i alla fall och ah, orkar inte helt enkelt. Upplever också ofta att stämningen är sådär kul i sådana grupper. Många veganer är så ilskna (av obvious reasons).
 
Så jag blev så glad när jag fick syn på denna rosa, fluffiga och enkla bloggen, ni måste kolla om ni är intresserade av veganskt smink, eller vanligt smink, eller inte ens intresserade smink. Jag är inte speciellt intresserad av smink, jag kan inte så mycket, men hon gör det verkligen så enkelt för en och plötsligt känner jag att jag kommer kunna lära mig en hel del. 
 
 Bloggen innehåller en massa rekommendationer, recenssioner och utvärderingar av produkter, tips och trix inom lägre och högre prisklass. Jag har massor med olika inlägg uppe i olika flikar nu och sitter och skriver min kommande smink-shopping-lista! Fantastisk blogg helt enkelt, jag tycker att ni alla ska bokmärka den! 
#1 / / Saga:

Åh, måste genast följa! :D

Håller med om Facebookgrupperna, stämningen är oftast alltför hätsk och inte rolig alls.. Skulle vara bättre om alla bara kunde försonas och inse att alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Svar: Håller med!
Bunny

#2 / / Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Men wow! Det här var nog det finaste jag läst om mig själv, fasiken vad fin du är ❤️ Tack Tack Tack
Intressant att du säger att min blogg är pedagogisk, jag är ju faktiskt utbildad lärare haha så det kanske lyser igenom 😉
Och jag måste väl tyvärr också hålla med om att vissa veganer är väldigt arga och att folk i allmänhet kan vara ganska bitska på internet. Älskar vår facebookgrupp men den helt sjuka tråd som folk gick loss i idag fick mig att se RÖTT.
Stor kram 😘

Svar: Jag menade det verkligen! :)
Bunny