/ VARDAG /

SO MUCH GREEN

Idag vaknade jag klockan sju. Klockan sju. En lördag. Vad är det för fel på mig? Kaninen som har lärt sig vem av oss som vaknar först skuttar glatt till min sida vid sängen och börjar knorra runt och uppvakta mig, ni förstår ju att det är helt omöjligt att ligga kvar i sängen då va?


När klockan sedan var två och vi satt i bilen på väg hem från veckohandlingen fick jag sån ångest för att klockan redan var två och jag inte har fått gjort något vettigt alls idag! Fast det stämde ju inte, jag hade hunnit med kaningos, first breakfast och ge kaninen alla mediciner,  måla finger och tånaglar, kolla tusen youtube-klipp, second breakfast och handla mat samt en tur till Media Markt. Idag hade vi en så sjukt "vegansk" matvaruvagn, allt var grönt haha!

När vi kom hem åt jag lite mellanmål och sedan satte jag igång Therese och Zätas podcast att lyssna på då jag vek lite tvätt samt packade upp lite paket. Istället halvsomnade jag i soffan då jag valde att scrolla igenom instagram och inte packa upp paket. 

När jag väl vaknade vek jag den där lilla mängden tvätt och bestämde mig sedan för att städa vår bastu till balkong. Det gick jättebra, jag sopade upp allt hö (vi har förvarat kaninens hö här ute under vintern) och dammade av. Sedan somnade jag på den här lilla soffan också. 
 
Och nu är klockan tjugo i sex och jag har verkligen fått hur mycket gjort som helst, trots två ofrivilliga powernaps på ungefär en och en halv timme totalt. Jag har visserligen inte gått till gymmet som planerat, men jag har så himla ont i magen idag. Istället ligger jag här på sängen i min Starwars pyjamas med håret fullt av kokosolja i två bollar a la Leia. Så fort inpackningen är klar blir det en lååång dusch, och sedan blir det kikärtswraps till middag. Vad gör ni denna lördag?  
#1 / / Annaaaanas:

Det är jobbigt när tiden går så fort och man känner att man inte har gjort något hahah.
Ni har så fiin balkong! :D

Svar: Verkligen, det är ångest på hög nivå haha!
Bunny