/ HEM/HEMINREDNING / NEW IN/SHOPPING /

NEW IN: KAMERA

Som jag skrev lite snabbt igår (okej då, inatt) så har PostNord blivit av med min dyra kamera jag köpt. Så jag fick snällt köpa en annan att använda så länge till mina små videos.Nu äger jag (vi) en Canon EOS 700D. Jag hade tänkt köpa denna så småningom också, men kanske om några månader, haha. Jag har aldrig ägt en systemkamera så det finns så himla mycket att lära sig. Jag är kanske dock inte fullt lika intresserad av det som min sambo är. Han tog den genast med sig på vår promenad i skogen igår! 

Jag har redan provfilmat lite med den i helgen och de filmerna kommer ni få se snart (till exempel en shoppinghaul video samt en Get To Know Me Tag video), jag är väldigt nöjd med kameran än så länge! Jag valde den här modellen eftersom att jag har hört mycket bra om den. Enligt killen i affären så var det deras mest sålda systemkamera, och jag lyckades nog knipa sista exemplaret som inte var själva visningexet, tjoho! Mycket nöjd. Min gamla och skruttiga lilla kompakt kamera är inte direkt så kompakt längre, så nä, jag orkade helt enkelt inte filma och fota med den något mer, den får gå i pension nu efter många trogna år!
#1 / / Annaaaanas:

Störigt att du inte får din andra kamera!
Fin systemkamera dock ;)

Svar: Alltså jag veeet, så himla surt!!
Bunny

#2 / / Mirano:

Men ååh vad jobbigt att dem bara tappade bort din kamera sådär! :( Hoppas att det löser sig på ett eller annat vis snart..

Svar: Har faktiskt fått den nu! :D
Bunny