/ VARDAG /

M Å N D A G

Idag är en såndär okul måndag igen då kaninschen återigen är hos veterinären. Idag är det knipsningsdags. Stackarn... nu när han äntligen är sprallig och glad igen. Hoppas han kommer förbli så även efter detta. Skulle bli så ledsen om hans personlighet förändrades. Finns alltid en risk med sånt här! Veterniärerna är dock så himla goa så det känns ok att lämna honom i deras händer i alla fall.

I övrigt har jag fortfarande sååå ont i magen. Dock har min mens äntligen kommit! Så dags efter att ha haft mensvärk sedan fredag morgon. Varför måååste man ha mens? Jag protesterar! Tacka vet jag de här superdupermegaawesome brallorna, alltså jag älskar dem! Använder de nästan varje dag nu pga, bekväm!
 
Om man bortser från en sövd kanin och brutal mensvärk är det väl rätt så bra idag? Snart är det onsdag och då får jag träffa Anna igen. På lördag ska vi på tjugoårskalas för min lilla kusin. Ikväll ska jag nog träna lite armar (beroende på om värktabletterna har kickat in eller ej). Längtar redan hem till en groggy men vaken liten pälsboll i eftermiddag!