/ VARDAG /

BOKSKOGEN

Här kommer ännu ett jättegrönt blogginlägg, dessutom mitt i natten. Jag har SÅ ont i magen så jag får ingen ro till att sova. Det får bli som det blir helt enkelt. Har suttit uppe hela kvällen och redigerat en video som jag hoppas blir klar att lägga ut till imorgon. Redigeringen kom igång ganska sent eftersom vi gav oss ut på äventyr idag! Vi åkte (precis som tusen andra) till en underbart vacker bokskog! Här kommer en bildbomd pga dålig bloggning denna helgen. 

Alltså det var så himla härligt! Det är så himla härligt! Det här att man nu kan gå utan jacka så fort solen tittar fram. Love it! Hoppas att värmen stannar, för evigt! Efter promenaden i skogen åt vi en sjukt fancy söndagsmiddag på Max. Det var awesome. Sedan fortsatte vi superinspirerade av gröna blad till Plantagen som just nu hade supererbjudande på gröna växter. Hell yeah tänkte vi, det var ju precis det vi ville ha! Så vi shoppade lite och nu ser det tillexempel ut så här i vårt kök, myntan som är helt galen där i fönstret kommer dock inte från Plantagen. Fler gröna godingar står och frodas i vardagsrummet också. 

Därefter har jag som sagt redigerat hela kvällen. Jag har en ny kamera! Inte den kameran som jag har pratat om innan, för den verkar PostNord ha slarvat bort. Vi får se hur det blir med det där... Vi köpte i alla fall en annan kamera så länge! Nu lär jag dock försöka sova, imorgonbitti gör vi ett nytt försök att kastrera lillkillen. Han är så glad och sprallig nu, det märks verkligen att han inte har ont någon mer stans just nu, så det känns ännu mer ångestfyllt att behöva lämna ifrån sig honom igen, men det är för hans eget bästa. Hoppas ni sover gott! Önskar er en fin måndag!  
#1 / / Mirano:

Herregud, jag som hade glömt bort hur solsken ser ut!

Svar: Solsken är det bästa. Halloween, höst och mysigt höstväder i all ära, solen är alltid bäst <3
Bunny