/ VARDAG /

SUCCESSFULL

Hej allihop! Jag hoppas ni har haft en fantastisk helg! Det har jag, trots viss sömnbrist och skitdryg förkylning. Ungefär såhär har min helg sett ut:
 
Rullade in i ett iskallt Stockholm och möttes genast av lillasyster som tog mig på efterlängtad pasta-middag på Vapiano! Sedan trippade vi vidare till vårt lilla hotell i gamla stan. 
 
Där vilade vi någon timme innan vi piffade till oss och tog oss iväg till Globen och Drake! 
 
Vi var sjukt pepp trots att det tog två timmar innan han gick på! (alltsååå min vackra underbara lilla syster!) 
 
Och det var magiskt! Låtarna, ljudet, showen, publiken och kärleken! 
 
Efter spelningen dansade vi genom Gamla Stan igen och däckade rätt fort då vi nådde hotellet. Så peppade på frukost dagen efter! 
 
Sen var vi tvungna och ge oss ut i ett isande Stockholm. Vi värmde oss lite snabbt på slottet innan vi tog en liten shoppingtur. 
 
Sen kände vi att det nog var dags för lite (mycket) pizza och slog oss ner på ett lugnt och varmt Pizza Hut! 
 
Och därefter hade vi inte så mycket mer på dagordningen. Lite fika och sedan vänta på våra olika tåg som skulle ta oss hemåt. Jag hittade en ledsen gris på stationen. 
 
Och nu är det ungefär en timme kvar till jag återigen äntligen kan krypa upp i min älsklings famn. Jag längtar så mycket så jag knappt kan sitta still på tåget. Eller nej jag skojade bara, korglutningen är ur funktion på tåget så vi far omkring i vagnarna här! Oj shit, nu tvärstannade precis tåget, undra om jag nånsin kommer hem?