/ VARDAG /

NOT READY FOR TUESDAY

Hjääälp mig jag är så himla trött! Jag sov så dåligt inatt. Fast jag var helt slut efter träningen så somnade jag inte förrän hur sent som helst och drömde sedan så himla konstiga grejer tills jag väcktes fyra och en halv timme senare av världens högsta volym på mitt alarm som jag lovar väckte resten av huset dessutom. 

Men det är bara att bita ihop. Är ensam på kontoret så jag har inte så mycket till val än att åka in och placera min lilla rumpa vid skrivbordet till klockan fyra i eftermiddag. Och sen åka hem och tvätta.... Alltså nej, cancellera denna dagen typ NU. 

För övrig random information
så såg jag så många personer som åt godis och kakor typ till frukost på bussen imorse? Alltså sådär klockan sju. Godispåsar och fikabröd och kexchoklad. Var är den där livsfarliga hälsohetsen som alla är så upprörda över på nätet? Inte i Malmö i alla fall!
#1 / / ✞ Emelie Nilsson ✞:

Fin är du iallafall. <3 hoppas tisdagen blir bra trots minimal sömn :*

Svar: :* Tack detsamma!
Bunny

#2 / / ✞ Emelie Nilsson ✞:

Fin är du iallafall. <3 hoppas tisdagen blir bra trots minimal sömn :*

#3 / / Mirano:

Herregud, jag skulle aldrig överleva på en sådan frukost! Och jag hoppas att du får sova bättre resten av den här veckan, inte kul att vara trött ju :(

Svar: Eller hur? Verkar konstigt? De kanske äter ordentligt när de kommer till jobbet eller skolan men gu' så dåligt jag ska skulle må av en sån sockerchock!
Bunny

#4 / / Maria(Zombiebittenkitten) :

Oj här tycker jag alla pratar kost och träning och vad man ska och inte ska göra!
Nästan så man smygäter en kaka hemma där ingen ser;)
Iofs blir det inte mindre hetsigt för attjag just nu är på GIH...

Svar: Man ska ju inte behöva smygäta heller :(
Bunny