/ VARDAG /

HOME ALONE

Iiih jag har jobbat så hårt och så länge den här veckan så idag smet jag faktiskt liiite tidigare från jobbet (det vill säga 25 minuter, I'm such a bad ass) och kom hem så pass mycket tidigare att jag kunde trippa bort till gymmet redan klockan tio över fem! Whuuut! Kändes sjukt tidigt då jag brukar komma iväg runt klockan sju liksom, så nu tänkte jag att nu får jag massa plats. Men tydligen verkade alla de andra tjejerna som man brukar stöta på när man går vid samma tid också ha gått från jobbet tidigare? Eller så hänger de på gymmet tre timmar per pass. Tokigt oavsett. 

Körde på med ett bootypass igen. Två bootypass denna veckan känns ändå helt okej! Tror jag tar lite mer armar i helgen kanske! Det blir inte så mycket variation just nu då jag inte vill pressa magen, utan jag försöker ta det lugnt. Det gör det fortfarande lite trist att gå och träna.

Nu har jag myst ner mig i sängen med lite veggietidningar och en film på TVn. Mr Handsome är ute och klättrar på väggar ikväll! Så fort jag har kraft i benen igen ska jag koka ihop lite banangröt och jordnötssmör <3