/ BUNNIES / GREEN MONSTER (VEGAN) / VARDAG /

FRIYAYNIGHT

Min blogg (och mitt liv) har varit supertråkig denna veckan. Jag har inte varit på några äventyr eller delat med mig av något kul. Så ni får hänga med oss lite snabbt denna fredagkväll istället!

Vår nya grej är att åka och veckohandla på fredagkväll istället för att ta sig ut någon gång under helgen. Vi har fått för oss att helgen blir längre och mer avslappnad om man slipper tänka på, planera in och lägga ner tid på att åka och handla. Jag tycker det är skönare att få det avklarat när man redan är up and running efter arbetsdagen liksom. 


Just ikväll valde vi en annan mataffär än den vi brukar åka till och det är kanske en av mina favoritgrejer att göra, för man hittar alltid andra spännande produkter! Tillexempel superfina morötter med grön och fluffig blast till kaninen. Bunny-heaven!!


Till veckan planeras fajitas på Oumph och kikärtsbiffar med soltorkade tomater till lunchlådor, och en massa Alpro Go On till mellis! 


Kaninen sa hej hallå köp lite mer hö till mig va så det gjorde vi, samt kanske tusen leksaker? Djuraffären hade fått in så mycket grejer av mitt favorit kanin-märke (ja jag har ett favorit kanin-märke ok) så vi köpte på oss en hel drös grejer så han har att busa med ett tag framöver. Det blev verkligen uppskattat, han har världens fest på sitt rum just nu! 

Vi har bänkat oss i soffan med vår fredagsklassiker "potatis i ugn + tillbehör" (alltså man kan bara inte få för mycket potatis!). Har ni provat blå potatis? De är de potatisarna som ser svarta ut på bilden. Så gott och så förstås väldigt fint! Nu är det dags att kika på femte Harry Potter filmen, iiiiiih - om en vecka åker vi till London!