/ VARDAG /

FRIYAY

Jag har inte så mycket att komma med just nu eftersom jag fick stressa iväg till jobbet imorse. Har ingen speciellt rolig outfirre på mig idag heller så det spelar egentligen inte så stor roll. Jag är bara så extremt pepp på fredag. Äntligen! Alltså den här arbetsveckan har varit en månad lång nu nästan? Tyvärr känns det som att det är en veckas tid kvar innan jag får gå hem och vara ledig i två dagar, but I don't care. Weekend I'm ready for you!

Sitter och funderar på vilket par av dessa två som jag vill ska vara mina små boots nu till våren. Jag tänker både till kanske jeans, men framför allt till kjolar och klänningar. Gärna med overknee strumpor och skinnjacka till det. Båda paren finns på H&M. Jag tror det lutar mest åt den första modellen med liten cut out. Tycker det är en sån fin detalj. Men jag vet inte. De höga kanske sitter bättre... 
#1 / / Svatantrya:

Åh, jag älskar båda! Jag klickade faktiskt nyss hem 2 par bruna boots i olika modeller till våren. Jag trampar ju sönder minst ett par varannan månad eftersom jag går som en kratta. De senaste som börjar slitas ska jag dock gå och byta till en starkare sula innan de går sönder, gillar dem alldeles för mycket! Mina nya pjux landade idag iaf så nu är jag redo för vår!

Svar: Jag har för många skor så kan inte välja båda hahahahhahaha i-landsproblem :(
Bunny