/ VARDAG /

EN TISDAG

Hej! Tänkte ni skulle få hänga med mig under en vanlig dag i mitt liv idag. Ungefär såhär kan det se ut:
 
Vaknar vid klockan fem och klär på mig och fixar smink och hår. Försöker alltid göra det så enkelt som möjligt för mig så att jag ska kunna sova så länge som möjligt haha. 
Ungefär en timme senare har kaninen fått frulle och jag har packat väskan, klappat klart kaninen och är redo att gå till jobbet. 
 
Det tar drygt en timme att ta sig till jobbet så när jag är framme är jag superdupermega hungrig! Just idag stod chiapudding på frukostmenyn.
 
Några gånger i veckan har jag morgonmöte och ringer glatt till Tokyo för att hänga en stund med mina kollegor. 
 
Sedan är det äntligen dags för lunch! Idag var vi rätt sena iväg så vi fick knappt plats och att hinna ta en bild var det inte tal om. Tog en outfirre bild då jag passade på att hänga fem minuter på toaletten. Klänningen är från Nelly och mitt bästa plagg just nu!
 
Och sen jobbar jag lite till! Sådär kul. Tappar mest energi mellan ett och tre, vet ej varför. Provat mellis, BCAA och energigivande té, but nope, no help. Kanske skulle det hjälpa att städa skrivbordet? Vem har tid med sånt?
 
Trots mellis vid två så blir jag hungrig vid halv fem, och eftersom resan hem tar lite mer än en timme så har jag alltid snacks med mig! Den här baren är min favvo just nu, ska berätta vart jag köpt den senare.
 
Just idag fick jag för mig att jag skulle prova ett nytt recept så fick stanna till på affären. Tur man har så hjälpsamma killar hemma som fixar disken och hjälper till att packa upp matvarorna. 
 
Och oftast är det sånt här kaos i köket då jag lagar mat. Det blev dock så sjukt gott! Recept kommer senare!
 
Efter sjukt mycket middag och lite kaningos är klockan ungefär halv tio och jag halvsover redan. Det bästa är förstås att övertala sambon att vi ska se någon serie och sedan somna på hans axel tio minuter in i avsnittet. Day over the end!