/ TOKiO HOTEL / VARDAG /

TIO ÅR - AN DEINER SEITE

Idag är det ingen vanlig dag! Idag är det tio år sedan Tokio Hotel var i Sverige för första gången och signerade autografer i en skivbutik i Stockholm. Idag är det tio år sedan både jag och Anna hade valt att ha exat samma TH-band tisha dagen till ära och som tröst för att vi inte var just där i den där skivbutiken. Idag är det tio år sedan det var dagarna innan sommarlovet och jag hade gått mitt första plågsamma år i gymnasiet. Idag är det tio år sedan vi stod där på fotbollsplanen för att medverka i någon fånig avslutningslek som ingen gymnasielev någonsin har velat delta i. Idag är det tio år sedan jag tog mod till mig och frågade Anna om hon hade MSN. 
 
Jag är så tacksam som lärde känna Anna under gymnasietiden, det finns ingen annan jag hellre skulle genomleva de där fruktansvärt osäkra och ångestfyllda åren med, åren då du hade svart hår och jag hade rött, haha! Hon fick allt att bli så glittrigt och fluffigt! Vi har inte helt lyckats hålla ihop konstant nu åren efter gymnasiet, men det spelar ingen roll de gånger då vi träffats. Vi har varit tvugna att ta hand om och bygga upp våra liv på egen hand också emellan då och nu, och nu känner jag att vi är back on track! Lite mindre trasiga men lika mycket vänner och fortfarande en massa glitter!
 
 
#1 / / Svatantrya:

så fina!!

Svar: ^_^
Bunny

#2 / / Annaaaanas:

Så himla fina ord, blev helt tårögd när jag läste detta!
Tack för att du fanns i mitt liv under gymnasiet och gjorde det lättare och tack för att du finns i mitt liv nu också! <3

Svar: Du är fiiiin <3
Bunny