/ VARDAG /

T I S D A G

Hej kompisar! Vilken långsam dag. Jag var uppe vid sju idag och släppte in mami som kom förbi efter jobbet. Vi skulle måla mitt hår! Supermysigt att få lite besök. Jag träffar mami och papi på tok för sällan fast vi bor så när! På fredag ska jag dock äta middag med både mormor, mami och min lillassyter. Det ska bli så mysigt! 
 
Nu har jag dock legat däckad i soffan ett tag. Har sån hemsk tandvärk! Planerar att bli liggandes här idag framför ett gäng filmer och serier. Perfekt extra ledig dag tycker jag! Ser ändå för rolig ut i mitt nyfärgade hår så jag tänker absolut inte gå utanför huset innan jag tvättat håret en gång till, haha! Ska dock snart gå ut på balkongen i alla fall och vinka till min sambo som återigen ska åka hemifrån ett tag! En och en halv vecka ska jag klara mig själv! Tur jag har hela lägenheten full av kaniner! 
#1 / / Svatantrya :

Det kommer gå fint! Man vänjer ju sig 😊 Nu är jag så van att jag till och med tycker det är lite skönt att vara ensam hemma en vecka eller två, även om man såklart saknar den andra och det är skitsvårt att somna i tid, i alla fall för mig.

Svar: Förra veckan var mycket enklare då jag hade sååå mycket att göra med alla kaniner och jobb och grejer, nu är det dock såååå trist när jag varit hemma sjuk :( Tiden går ju i alla fall fort! :D
Bunny