/ NEW IN/SHOPPING / WARDROBE /

SOMMARSKOR: PAR 1

För flera år sedan köpte jag de perfekta sandalerna. Jag hade de i tre år tills de var så slitna att jag inte längre kunde laga dem och de istället föll av mina fötter då jag gick. Har letat och letat efter ett par passande där efter, för att för mig är det inte sommar om man inte kan snedda över gräsmattan på eftermiddagen då man är påväg hem från jobbet och känna det solvaram gräset kittla på fötterna. Jag måste ha ett par sandaler! 

Jag köpte två par i år! Jag tänkte visa dem i vars ett inlägg för jag tycker det blir liksom roligare nu när jag inte har så mycket annat spännande att dela med mig av. Här kommer första paret! 
När jag inte går i mina slitna ballerinas eller mina converse så tänker jag ha på mig ett par enkla och klassiska gladiator sandaler med flätade remmar. Tänker att de kommer vara snygga till alla mina mönstrade plagg eftersom skorna inte är så skrikiga i sig. Jag gillar att skon har en liten miniklack liksom, det gör dem mycket skönare att gå i. Ungefär fyrahundra kronor på Din Sko!
#1 / / Annaaaanas:

Snygga ^_^

#2 / / Annaaaanas:

Snygga ^_^