/ VARDAG /

🍀 SOMMAR HELGEN

Midsommar började ungefär klockan åtta för mig. Jag trippade igenom det regnvåta gräset och fick till ett så sjuuuukt bra träningspass där på morgonen. Har sån enorm träningsvärk idag fortfarande!

Hemma vilade jag upp mig innan jag satte lite blommor i håret och for iväg med min sambo till min lilla familj för middag med så himla mycket mat. Tur att jag var superduper hungrig! 

Trots all potatis och fusk-lax och rädisor och gräslök och potatistårta fick man ändå plats med två protioner jordgubbar och grädde, samt en jordgubbscheesecake med avokado! SÅ GOTT! Vi rullade hem, bokstavligen!

Vi myste kvar en stund och tog löjliga selfies och gosade med hundarna tills vi knappt kunde hålla ögonen öppna på grund av matkoma. Då for vi hemåt och bäddade ner oss i sängen framför en film. Vi valde Legenden om Tarzan. Den var så där faktiskt...

Lördagen såg ungefär likadan ut som fredagen där på morgonen, regn regn regn och regn. 

Lördagen spenderades mestadels i bil, vi for iväg till Småland över dagen för att kramas och hänga med våra vänner som flyttade till USA i vintras. SÅ MYSIGT, vi hade så fantastisk väder och det var så lugnt och tyst i skogen! 

Den lilla stugan våra vänner befann sig i hade massor med häftiga samlarprylar, och tillexempel var ett rum helt dedikerat till Titanic, både filmen och den riktiga båten! Så coolt! 

 Efter en supermysig dag var det dags att packa in i bilen igen och köra två timmar hemmåt för att pussa på kaninerna och sedan sova i ungefär tio timmar. Det var så himla skönt. Och idag har vi verkligen gjort iiiiingentiiiiing ❤