/ GREEN MONSTER (VEGAN) / VARDAG /

S Ö N D A G

Heeej kompisar! Har ni haft en bra Midsommar helg? Jag hoppas det! Min har varit så sjuukt lugn och skön. Tyvärr ingen sol, men man kan inte få allt här i världen. Jag ersatte solen med mat och blev ungefär lika nöjd! Ska dela med mig lite av min helg så småningom, men nu ska jag sätta i mig ytterligare lite mat och sedan gosa lite mer med Mr Handsome innan han försvinner ytterligare en arbetsvecka! 

Min brunch bestod idag utav Midsommar-rester förstås! Potatistårta, potatis och rädisor! 

Mitt bästa tips är min "skagenröra" gjord på tångkaviar, rödlök och dill, en burk iFraice och finhackad tofu! SÅ himla gott på toast eller till bakad potatis, om nom nom! Tångkaviar är för övrigt kanske det bästa som hänt mig! Älskade röd kaviar då jag var liten, tills jag fick lära mig vad det var förnågonting. Tångkaviar kommer också från havet men innehåller förstås inga animalier, tjoho! 

Potatistårtan innehåller ungefär samma saker, fast dock ingen tofu. Det kanske jag gör till nästa sommar? Det blir ju lite mer matigt! Istället för tofu innehåller den riven nypotatis, och lite gräslök dessutom. ALLTSÅ SÅ GOD! Botten är glutenfritt grovt bröd!