/ WARDROBE /

MATCH MADE IN HEAVEN

Alltså ni vet ju hur jag tycker om när det matchar? Det är ju nästan att jämföra med någon lätt form av OCD, jag kan ju bara gå klädd i okordinerade kläder! Till och med mina mjukiskläder måste matcha på helgen haha! Och vad är the cherry on top på denna konstiga böjelse? Jo det är att både jag och Mr Handsome matchar våra outfits! Alltså dör satisfying döden haha!
 
Jag har inte helt bestämt mig för vad det blir för outfit till midsommar än, det beror ju helt på vädret. Igår sa vädret sol och lite regn, idag säger vädret bara regn. Är vi förvånade? Jag har i alla fall valt ut tre stycken av välja mellan, en långklänning, en mittemellan och en kort, haha! Sjävklart är alla fulla av blommor! Såhär nu i efterhand så kanske jag eventuellt har fyra klänningar att välja mellan, jag kanske vill ha en av min sammetsklänningar från BlackMilk om det inte är så superduper varmt...Den röda då förstås. Eller vita? Eller åååh? Hallå. I have to many pretty dresses! 

Och det hade varit så fint om min gulliga sambo ville matcha mig och också se somrig och fin ut! Eventuellt har han en snygg vit skjorta på sig som vanligt, eller så kanske han har en av de fina tröjorna jag köpte igår! En t-shirt i färg festar ju till det för vilken kille som helst som alltid bara har vita t-shirts! Tycker det är fint hur båda tröjorna plockar upp en annan färg i alla mina olika val av klänningar. Åh vi kommer bli så fina! ❤