/ VARDAG /

L Ö R D A G

Hej kompisar! Hur har ni haft det idag? Jag sov hur länge som helst idag, till tio ungefär. Det kändes som att jag försov mig, jag brukar ju vara uppe vid typ klockan sju annars på helgerna! Det var full rulle resten av dagen sedan! 
 
Kom iväg och tränade vid elva kanske, vilket var en perfekt tid idag, hade gymmet helt för mig själv! Det stod booty på schemat! Känner redan av träningsvärken haha! 
 
Sen fick jag snabbt springa hem med mina tunga och trötta ben för att hinna med tvättiden! När tvätten var klar for vi iväg till Ikea för att köpa konstväxter. 
 
Jag vill ha en stor växt i vardagsrummet som kaninerna inte kommer åt eller vill äta på. Så valde en konstväxt så varken jag eller kaninerna har ihjäl den! Tycker den gjorde sig bra där i hörnet? 
 
Nu har vi satt i oss en plåt ugnsbakade grönsaker och en sjuk mängd bearnaisesås! Det bästa på en lördag! Så vi är nedbäddade i soffan framför Captain Jack Sparrow! Tanken är att se alla de äldre filmerna innan vi går på bio och ser den nya. Hoppas ni har haft en bra dag!