/ VARDAG /

F R E D A G

Nä asså, helt ärligt. Vist är det bättre men det är fortfarande inte bra, gör fortfarande ont och är faktiskt ganska så svullen fortfarande. Så jag gjorde som tandläkaren sa igår och ringde tillbaka för att se om jag skulle få nån penicilin eller ej, men det räckte vist inte, de vill att jag ska komma in igen. Blä. Jag som ska ut och äta ikväll, vill ju kunna tugga ordentligt med alla mina gaddar!
 
Nåja, vi får se hur det går. Jag är ju hyfsat pigg i övrigt, det är bara det att man blir lite ofokuserad då man har så ont i munnen haha. Idag har jag i alla fall på mig en klänning med färgen brunt i! Det är nog första gången på tjugo år som jag har brunt på mig! När jag var liten på 90-talet hade jag en klänning i brun manchester som jag älskade såååå mycket, det var samma mode då som nu, men kortärmad klänning över långärmad eller en vit t-shirt! Crazy times! Och så mina platåskor till det, wooh! Änyways, får väl hinna jobba lite innan jag far in till tandläkaren igen då!
 
#1 / / Svatantrya:

Tandvärk är fan hemskt! Det tar över hela ens kropp och själ känns det som. Krya på tanden och hoppas du får en fin fredag ändå <3

Svar: Det gick över ganska bra tillslut, nu är det nästan helt okej! Helt galet!
Bunny

#2 / / Annaaaanas:

Stackars Bunny!