/ VARDAG /

F R E D A G

Min eftermiddag och kväll igår blev inte alls som jag hade tänkt eller planerat. Jag var så himla trött och lite lätt stressad vilket gjorde mig otroligt tankspridd och jag orsakade fler problem för mig själv än nödvändigt. Jag skulle ut på stan och köpa det sista inför helgen, liksom resten av stan, såklart. Det gjorde att min shoppingtur på kanske en timme egentligen, tog nästan tre. Det och att jag är förvirrad och även ställer till kaos i mit eget huvud.
 
Sen kom jag hem och skulle sätta igång och laga den där potatispajen som egentligen bara tar tjugo minuter att göra. Om man gör rätt och inte som jag gör, kör igång en diskmaskin med köksredskapen jag ska använda till matlagningen! Det var ju bara att vänta snällt på att maskinen skulle bli klar! 

Kvällen avslutades dock med att ledsamt besked från en i familjen, vilket fick mig att inse att mina battles jag kämpat under kvällen bara var småpotatis. Min mat blev ju klar framåt tio på kvällen liksom, medan på andra sidan telefonen tog eländet aldrig slut liksom. 
 
Sov lite dåligt inatt på grund av all stress och alla tankar. Har även varit dålig på att träna i veckan vilket gör det svårare för mig att somna. Men jag kom upp efter åtta timmar då Mr Handsome väckte mig och tog mig sedan iväg till gymmet! Givetvis klädd i mitt Midsummer set från Stronger haha! 

Körde ett tufft men hyfsat kort bootypass! När jag inte vet vad jag ska börja med kör jag alltid booty för det blir liksom alltid kul! Kändes skönt att köra igenom kroppen, nu är jag sjukt redo för all mat som ska ätas idag och utflykten vi ska göra imorgon, och så blir det lite mer gym på söndag igen. Tjoho! Nu ska jag dock sätta igång dagen här hemma! ^^