/ VARDAG /

S Ö N D A G

Så idag vaknade jag klockan sju och kände tjoohooooo! Jag ska kickstarta dagen på gymmet och sedan jag laga pannkakor till frukost och så ska jag superstäda hela lägenheten och så ska jag spela in en video! Och sedan vände jag på mig i sängen och upptäckte att jag hade sån sjuk mensvärk och bara HELL NO, och somnade om i tre timmar till. 
 
Därefter tog det oss två och en halv timme att städa, att gå till gymmet var ju bara att glömma, det blev absolut inga pannkakor till varken frukost eller lunch och inte heller någon video på grund av att det är så mörkt ute hela tiden (!?). Så att eh. Skönt att man har semester och bara kan skjuta saker framför sig om det skulle behövas! ^^
 

Jag får spela in min video imorgon helt enkelt! Det ska bli en ny sommar-haul. Fast det för tillfället inte ens är någon sommar. Och så blir det kanske pannkakor till frukost då istället? Det blir i alla fall fika-date med lilla Anna! Har man semester så har man! 

Nu ska jag fortsätta denna dagen med att laga en massa mat, jag tänker någonting som man kan ha soltorkad tomatsås till! Yummy!