/ VARDAG / VLOGG/YOUTUBE /

L Ö R D A G

Heeej och godmorgonm tänkte jag skriva men jösses klockan är ju redan tio över två! Var har dagen tagit vägen? Jag promenixade till gymmet halv tio, och var väl visserligen där lite längre än jag brukar... jag har beslutat att lägga in liite konditionsträning på mina överkropps-pass! Bleeeh. Jag måste verkligen bättra på konditionen!

Därefter har vi i och för sig städat ganska mycket här hemma.. det var väl där hela förmiddagen försvann antar jag haha! Kaninerna har fått rent och fint, mina kläder har fått rent och fint och vi har dammsugat och våttorkat golven. Sista rycket nu innan vi kommer vara helt off med jobb och grejer igen! Jag bjuder på ytterligare en knasig vlogg idag! Den här är i från förra fredagen då vi äntligen kunde lämna lägenheten tillsammans! Det blev Ikea, lunchdate och så pysslar jag med tavlor här hemma. Samt sjunger och dansar. Och så är det förstås kaniner med i videon om ni bara vill se dem, haha! 

Nu ska jag få i mig lite lunch och fundera på vad jag ska ta mig till resten av dagen? Det är SÅ fint här i Malmö idag, jag skulle få sån ångest om jag missade den här soliga dagen. Funderar på att laga något supergott och supersmart till middag, packa ner det och gå ut på picknick? Hm.... Åh vill inte att sommarlovet ska ta slut! 
#1 / / Mirano:

Den där blusen var verkligen sååå himla snygg! Vart hittade du den?

Svar: Oooooh boohoo kanske?
Bunny

#2 / / Denise:

Alltid mysigt med picknick! :)

Svar: Jaa, fast det blev tyvärr ingen just igår, vi hann inte med :(
Bunny

#3 / / Clara:

Att städa är nog så jobbigt så jag tycker du kan räkna in det som konditionsträning ;)

Svar: Haha! Det känns fasen så!
Bunny

#4 / / Annaaaanas:

Älskar blusen!
Åh San Pellegrino 😍

Svar: Älskar deras drickor, lyxar alltid till det med en sådan då jag är på Vapiano! ^^
Bunny

#5 / / Annaaaanas:

Älskar blusen!
Åh San Pellegrino 😍