/ GREEN MONSTER (VEGAN) /

WHAT I EAT IN A DAY

Här kommer ett efterlängtat inlägg vet jag, what I eat in a day! En vanlig dag på jobbet ser ut ungefär så här i matväg för mig! 

Jag börjar alltid dagen med varmt citronvatten. Vissa dagar gör det verkligen underverk för energin. Första målet mat är en smoothie, just den här är med banan, choklad och jordnötssmör! Ofast har jag dock en på hallon, mango, banan och citron som håller sig under natten, då jag oftast gör smoothien kvällen innan.

 09:00 Tar ett litet snackbreak om jag varit uppe och ätit frukost vid fem/sex tiden, till exempel bovetekex och lite avokado:

11.00 / 12.00 Till lunch blir det rester från gårdagens middag, kanske tillexempel stekta grönsaker med lite rostade kikärtor?

 15:00 Sen blir det ytterligare ett mellis, tillexempel en frukt och en proteinbar:

18:00 Och gärna lite middag direkt då jag kommer hem, här är en indisk gryta på potatis och kikärtor:

22.00 Innan jag sover så brukar jag vara hungrig igen, så då blir det gärna lite soyakvarg med äpplebitar stekta i kokosolja och kanel:

 Och det var ungefär vad jag äter på en dag, en dag då jag inte tränat framför allt. Då trycker jag in lite proteinshakear och sådant. Mitt mål är alltid att försöka äta var tredje timme i alla fall, och aldrig äta speciellt stora portioner. Jag äter tills jag varken känner mig hungrig längre eller sjukt mätt. Lagom. Lagom är mitt bästa ord. 
#1 / / Silja:

Låter som en bra utgångspunkt! Tror alla människor skulle må bra om vi alla åt så, lagom var tredje timme ungefär :) Härligt med vegankost 💪🏽👐🏽

Svar: Tror också det. Mat är dumt att överdriva, det gör sällan saker bättre.
Bunny

#2 / / sofi%E9%20leifsdotter:

haha jag hade tidsinställt ett liknande inlägg men avpublicerade det. Nu måste kommer jag se värsta härmig ut ju haha

Svar: Äh, alla gör ju såna här inlägg. Tycker det är kul! Jag vill gärna läsa! ^^
Bunny

#3 / / Abra:

TACK!