/ VARDAG /

WHAT A WEEKEND

Min helg började som tidigare nämnt med sushi och soffmys med Lillasyster! Vi tryckte i oss mängder med sushi till en dålig film, och tryckte sedan i oss guacamole och nachos till en ännu sämre film. Det var awesome! 


Gårkvällen bjöd på ett helt hysteriskt rolig maskeradfest! Jag har träningsvärk i magen pga av allt skratt och träningsvärk i rumpan efter all limbo. It was amazing!


Jag började min söndag med en enorm smoothiebowl gjord på banan, mango, hallonyoghurt gjord på Lupin, ärtproteinpulver och hallon. Och en massa pumpakärnorn för det är mina favisar, havregryn och lite mer hallon! Jag var mätt från klockan tio till klockan fem, haha!


Idag har jag hängt i soffan hela dagen som sig bör efter en crazy festnatt och sett både bra och dåliga filmer! Den bra filmen var The Shallows och jag ska berätta mer om den senare tänkte jag!


Nu såhär klockan nio är jag SÅÅ trött men fick i alla fall i mig lite middag, vilket kanske är det godaste jag ätit idag? Quinoa kokt i grönsaksbuljong och som jag sedan blandat ihop med soltorkade tomater, röd paprika, lite rödlök och salladslök, oliver och tofu jag hackat i små små kuber. Så sjukt gott! Nu ska jag sova och låtsas att jag är redo för en ny arbetsvecka!