/ VARDAG /

MORE F R I Y A Y

Äntligen hemma! Äntligen är arbestveckan slut! Jag försöker övertala mig själv att jag har full koll på läget inför nästa vecka. Det har jag såklart inte, men strunt i det nu! Här kommer några fler bilder från några ögonblick under dagen! 

Jag tog mig i kragen och knallade bort till gymmet. Direkt opepp, men det blev rätt bra då jag kom dit till ett nästan helt tomt gym. Ingenting ger ju en bättre fokus än att slippa trängas med folk (som inte vet vad de ens gör på gymmet, dessutom) Det blev armar och mage ikväll!

Tog en lång dush och sedan inpackning i håret och mudmask. Älskar verkligen den här masken! Den känns så behaglig och ha på sig och man blir så len och fin och mjuk efteråt. Jag upplever verkligen att den har gjort under för mitt ansikte! 

Sedan orkade jag inte nå mer. Mr Handsome fixade hem lite burgare till oss från Tusen2 här i Malmö. Det var supergott men jag fick så himla ont i magen, så nu ska jag bara ligga här i sängen och se två minuter av Vänner innan jag somnar! Helg in my heart!